onsdag 28. juli 2010

Badet i andre etasje

I ferien vår ventet vi en hel dag på en håndtverker som skulle komme å støpe baderomsgulvet vårt, men han dukket ikke opp til avtalt tid, og ikke fikk vi noen bekjed heller. Sånt tull, gidder vi ikke, så da var det ikke annet å gjøre enn og ta turen til Bauhaus å handle og fikse det selv.

Så etter at storesøster og lillebror var i seng var det bare å begynne og blande. På forhånd hadde vi primet gulvet og lagt varmekabel. M hadde også tettet overgangen mellom gulv og vegg, slik at avrettningsmassen skulle forbli på gulvet og ikke finne andre veier. Og faktisk så gikk det veldig greit, fruen blandet og mannen helte avrettningsmassen utover. Jeg vil faktisk påstå at det er vanskeligere å lage perfekte pannekaker, enn dette. Litt klin ble det jo, så en del vasking måtte til, men etter et par timer var jobben utført med et godt resultat :-) Og ikke nok med det, det sparte oss for nesten fire tusen kroner. Håndtverkeren som tydeligvis trodde han kunne komme akkurat når det passet han, skulle ha femtusentohundrekroner (rett i lomma), vi hadde vel utgifter på 1400 kroner.

Ettersom dette er et nummer to bad, hadde vi bare tenkt å legge noen rimelige fliser på gulvet. Men ettersom vi sparte en del tusen på håndtverkeren som ikke kom, har vi bestemt oss for mosaikk på dokassa og 20*20 fliser på gulvet. Litt fargerrikt blir det også, tror dette blir fint til det hvitlaserte panelet vi har på veggene og i taket.

2 kommentarer:

  1. Smart. Avretting skal jo ikke være så vanskelig. Er det en del av badet på bildet? I såfall, kjempelekre farger/fliser.

    SvarSlett
  2. Bildet viser hvilke fliser vi har valgt og bestilt, de kommer først om en ukes tid. Bilder kommer, vi lover :-)

    SvarSlett