fredag 11. februar 2011

Erfaringer med håndverkerne

Vi har mange forespørsler på om vi kan legge ut våre erfaringer med de håndverkerne vi har benyttet oss av, derfor legger vi ut en liten oversik her nå:

Grunnarbeider:
Skalstad Graving - Gravde ut tomta
Stort sett fornøyd med pris og resultat, men dukket aldri opp igjen for å gjøre noen små ting etter hytta var ferdig

Berger Maskin Henrik Jebsen Holm - Fin planerte tomten og gravde ut til svømmebassenget
Veldig fornøyd med arbeidet utført av Berger Maskin, utrolig god service og resultatet var helt topp. Anbefales på det sterkeste!

Nordisk sprøytebetong - Støpte plattingen
Leverer til avtalt tid og arbeidet er meget bra utført. Litt problemer med noen bagateller, men har ordnet opp til slutt. Anbefales!

VVS:
Gran VVS - Revetal
Rot fra start til slutt. Har gjort mange feil, som heldigvis har blitt oppdaget. Gran VVS har også sendt feilaktige fakturaer. Kvaliteten på rørleggerene er heller ikke blandt de beste. Styr langt unna!

Bassengspesialisten - Leverte svømmebassenget
Bra service og leverer som avtalt. Anbefales.

Elektro:
BRO elektro
Greie priser og grei service. Prisene man får underveis er ikke så veldig bra. Litt variabel kvalitet på elektrikkerene i firmaet. Kommer stort sett til avtalt tid. Kan anbefales, men sørg for å få alt med i det opprinnelige tilbudet.

Byggmester:
Holmestrand Bygg og Eiendomsutvikling
Har utført den desidert største jobben, og det har selvfølgelig vært noen små ting (da særlig mot slutten). Uansett, vi må si oss mektig imponert over den servicen vi har fått, samt kvalitet på det meste av arbeidet som er utført. Svarer alltid på epost/telefon og er veldig hyggelig å prate med, uansett! Anbefales på det sterkeste!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar