torsdag 28. januar 2010

Innvendig panel bestilt

Vi har valgt skygge skrå, 14*120 mm, hvitlasert, fra Solpanel som innvendig panel til hytta vår, denne skal benyttes både i tak og vegger i alle rom. Først hadde vi tenkt å ha slettpanel på vegg i to ulike bredder på stue og kjøkken, men vi har valgt å kjøre skyggepanel over hele linja, dette med tanke på fremtiden. Vi er litt usikre på om vi kommer til å føle at hele skogen flytter inn i hytta vår, så da er det greit å kunne ha muligheten for å male senere. Malt panel er jo velig fint, men slettpanel som er malt er ikke helt vår stil, derfor ble det skyggepanel overalt.

Solpanel er et UV-bestandig trepanel, overflatebehandlingen som benyttes gjør at panelet ikke gulner, ved test utført av Norsk Treteknisk Institutt fikk Solpanel meget godt resultat mot gulning. En annen fordel er at vi ikke trenger å tenke på grunning eller kvistlakk hvis vi senere ønsker å male panelet. Solpanel skal også være enkel å rengjøre for støv og smuss uten at overflatestrukturen endres, ettersom den inneholder voks som gjør at den er glatt.

Så nå gjenstår det bare å se om Solpanel holder det de lover. Bestillingen er iallefall gjort og 500 m2 blir levert til hytta på mandag 1. februar, da starter vi med våre innearbeider.

Solpanel kan også leveres i andre profiler på forespørsel og vil også kunne leveres i andre ferdigbeisede farger. Hvis du ønsker mer informasjon om Solpanel kan du ta kontakt med en hyggelig kar ved navn Petter Skjerven (mobil: 90896373).

2 kommentarer:

  1. Hei :) Iflg. Hasås, èn av våre distributører på Solpanel, blir de 500 m2 med Solpanel levert som avtalt i dag 01.02.2010. Vi håper og tror dere blir godt fornøyde :)

    Vi har fått kommentarer på at hjemmesiden Solpanel.as ikke er god nok. Dette er vi klar over og lanserer nye nettsider om kort tid.

    Etter at vi lanserte Solpanel for ca. 2 år siden har kundene virkelig vært fornøyde og produktet har følgelig solgt bra. Etter våre beregninger finnes det nå ca. 250-300 hytter og hus med Solpanel i tak og/eller vegger.

    mvh Petter Skjerven

    SvarSlett
  2. Hei

    Husk å montere den stående panelen rette vei.

    rett vei = slik treet vokser, oppover. Kvistene skal smile.

    Bidda

    SvarSlett